Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Recent news
Heren 1 Regionaal

Heren 1 Regionaal Vlaamse Hockey Liga

Logo Sport Vlaanderen
Dames 1 Regionaal

Dames 1 Regionaal Vlaamse Hockey Liga

Visual Vlaanderen is fair play

 

 

 

 

 .

banner auping

Start2Hockey

Streethockey neemt deel aan de Gordel van 3 september

30/08/2017 - Op zondag 3 september vindt de vijfde editie van het Gordelfestival plaats. De Vlaamse Hockey Liga tekent aanwezig in het Sportdorp in het Provinciedomein in Huizingen, waar het Streethockey voorstelt aan wie graag wil kennis maken met hockey.

Klik op lees meer over het project Streethockey.


De sportievelingen komen extra aan hun trekken in het Sportdorp, dat georganiseerd wordt in het Provinciedomein in Huizingen. Ook hockey zal er aanwezig zijn: de Vlaamse Hockey Liga presenteert er Streethockey. Deze hockeyvariant wordt gespeeld op een kleiner en mobiel veld. Het Gordelfestival is zo een ideaal evenement om jong en oud te laten kennismaken met hockey.

Streethockey is een ideaal project wanneer een club die de ambitie heeft om te groeien, niet kan beschikken over een buitenveld of nog niet klaar is om hierin te investeren. Ploegen bestaan uit vier spelers of speelsters. Het veld zelf is veel kleiner, zodat streethockey een pittige sport is waarbij techniek, tactiek en beweeglijkheid een grote rol spelen. Met de steun van Sport Vlaanderen hebben honderden kinderen en jongeren tijdens de vakantie Streethockey kunnen spelen, onder andere in Hasselt en Sint-Truiden. De reacties van de deelnemende kinderen, vrijwilligers en plaatselijke overheden waren bijzonder positief.

De volgende weken kan je van streethockey proeven op de volgende evenementen:
- 9/09: in Lokeren op de VrijeTijdsmarkt
- 10/09: in Beringen op de Mijnhappening
- 27/09: in Torhout op de Scholenveldloop

Wil je ook Streethockey voorstellen aan een breed publiek in je gemeente of stad? Neem dan contact op met Sebastien Michielsen (sebastien.michielsen@hockey.be).

Foto's: Han Kerkhof, Erwin Vanroye en Xavier Croquey

reageer
Enkel ingelogde personen kunnen op artikels reageren
Grensoverschrijdend gedrag poster

GetFit2Sport

Twitter

STFP

Hoofdsponsor 1
Hoofdsponsor 2
Search
Clubnieuws

Subsponsor1
Subsponsor2
OnliScores

BHBC

Contact us

Vlaamse Hockey Liga   /   Charles Schallerlaan 50-52 - 1160 Brussel    /   BE 63 143-0858163-08    /    info@hockeyvl.be    /    T. (02) 663.66.99   /   F. (02) 663.66.80

© 2012, website powered by ONLI   |   editors