Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Recent news
Heren 1 Regionaal

Heren 1 Regionaal Vlaamse Hockey Liga

Logo Sport Vlaanderen
Dames 1 Regionaal

Dames 1 Regionaal Vlaamse Hockey Liga

Visual Vlaanderen is fair play

 

 

 

 

 .

banner auping

Start2Hockey

VHL organiseert workshop over “Loopscholing bij U7 tot U12”

12/10/2017 - Op 27 oktober en 3 en 17 november organiseert de VHL een workshop over “Loopscholing bij U7 tot U12”. 

Klik op Lees meer.


Kinderen van 7 tot 12 jaar bevinden zich in een prepubertale periode. In deze fase van hun leven moet een grote nadruk gelegd worden op technische ontwikkeling van de verschillende sprintmechanismen. Hieronder verstaan we sprint, plyometrie en coordinatietraining onder hoge snelheid. Deze praktische workshop zal de theorie van de training- en ontwikkelingsleer direct proberen te vertalen naar een aantal praktische voorbeelden voor op het veld. Ook zal er in voldoende tijd worden voorzien om de deelnemers de oefeningen zelf te laten ervaren. Kom in sportkledij indien mogelijk!

Voor deze workshop zal geleid worden door Hannes Agache. Hannes is van opleiding Master LO in de bewegingswetenschappen. In een recent verleden was hij actief op het nationale toneel als 400m-800m loper. Hij geeft de technische bagage die hij in de atletiek heeft opgebouwd, sinds een zestal jaar door aan hockeyspelers. Momenteel is hij fysiek trainer van de Red Panthers (afgelopen zomer goed voor zilver op het EK).

Trainer, coach, jeugdschoolverantwoordelijke of clubbestuurder? Schrijf snel in voor deze zeer interessante sessie! De workshop gaat door op drie verschillende locaties zodat de verplaatsing voor iedereen beperkt blijft. De deelnameprijs (€ 15 euro) kan je storten op volgend rekeningnummer: BE63 1430 8581 6308 met vermelding van je naam + workshop loopscholing. Let op, de inschrijving is pas definitief na betaling.

Belangrijk om te weten is dat deze workshop kadert in de Coach Academy en meetelt voor het jeugdsportfonds, alsook als een credit voor de opleidingen van de Vlaamse Trainersschool.

reageer
Enkel ingelogde personen kunnen op artikels reageren
Grensoverschrijdend gedrag poster

GetFit2Sport

Twitter

STFP

Hoofdsponsor 1
Hoofdsponsor 2
Search
Clubnieuws

Subsponsor1
Subsponsor2
OnliScores

BHBC

Contact us

Vlaamse Hockey Liga   /   Charles Schallerlaan 50-52 - 1160 Brussel    /   BE 63 143-0858163-08    /    info@hockeyvl.be    /    T. (02) 663.66.99   /   F. (02) 663.66.80

© 2012, website powered by ONLI   |   editors