Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Recent news
Heren 1 Regionaal

Heren 1 Regionaal Vlaamse Hockey Liga

Logo Sport Vlaanderen
Dames 1 Regionaal

Dames 1 Regionaal Vlaamse Hockey Liga

Visual Vlaanderen is fair play

 

 

 

 

 .

banner auping

Start2Hockey

Eerste Club Umpires slagen in examen

6/11/2017 - De eerste Club Umpires hebben afgelopen vrijdag hun examen afgelegd. Twee scheidsrechters van Hermes Hockeyclub zijn geslaagd in hun examen.

Klik op Lees meer.


Het Club Umpire-project maakt deel uit van de doelstelling van de Vlaamse Hockey Liga om tegen 2020 elke match op volledig veld te laten fluiten door een gediplomeerde scheidsrechter. Dankzij een betere begeleiding wil de VHL de kennis van de spelregels en de arbitrage verbeteren, zodat het algemene niveau van scheidsrechters binnen de club stijgt.

Op vrijdag 3 november vond het eerste Club Umpire-examen plaats in de marge van een toernooi op Hermes Hockeyclub in Ronse. De nationale scheidsrechters van de club stonden langs het veld om de enthousiaste en/of jeugdige scheidsrechters van de club te begeleiden, met ondersteuning van Sébastien Michielsen, coördinator van het Club Umpire-project en zelf internationaal scheidsrechter. De avond was een groot succes en twee van de scheidsrechters slaagden voor hun Club Umpire-examen. Een dikke proficiat dus aan Victor Casneuf en Kurt Landerie, onze allereerste Club Umpires!

reageer
Enkel ingelogde personen kunnen op artikels reageren
Grensoverschrijdend gedrag poster

GetFit2Sport

Twitter

STFP

Hoofdsponsor 1
Hoofdsponsor 2
Search
Clubnieuws

Subsponsor1
Subsponsor2
OnliScores

BHBC

Contact us

Vlaamse Hockey Liga   /   Charles Schallerlaan 50-52 - 1160 Brussel    /   BE 63 143-0858163-08    /    info@hockeyvl.be    /    T. (02) 663.66.99   /   F. (02) 663.66.80

© 2012, website powered by ONLI   |   editors