Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Recent news
Heren 1 Regionaal

Heren 1 Regionaal Vlaamse Hockey Liga

Logo Sport Vlaanderen
Dames 1 Regionaal

Dames 1 Regionaal Vlaamse Hockey Liga

Visual Vlaanderen is fair play

 

 

 

 

 .

banner auping

Start2Hockey

VHL verwelkomt oprichting federaal meldpunt sportfraude

9/11/2017 - De KBHB en de twee hockeyliga's, de VHL en LFH, verwelkomen de oprichting van een meldpunt voor sportfraude door de Federale Politie. Het meldpunt sluit aan bij de centrale waarden van de hockeysport: respect en fair play.

Wedstrijdmanipulatie is de laatste jaren in verschillende sporten aan het licht gekomen. De georganiseerde internationale misdaad schrikt niet terug voor beïnvloeding van wedstrijden door het omkopen of intimideren van spelers of trainers. Om de integriteit van de sport te beschermen heeft de Federale Politie in samenwerking met alle federale en regionale instanties en sportbonden een meldpunt sportfraude opgericht om eventuele praktijken op brede en geïntegreerde wijze op te sporen, te bestrijden en te bestraffen, maar ook te voorkomen via preventie. Indien gewenst wordt de anonimiteit van de melder gewaarborgd.

De KBHB en de twee liga's, de VHL en LFH, verwelkomen dit initiatief dat naadloos aansluit bij de centrale waarden van de hockeysport: respect en fair play. "Tegelijkertijd kan fraude in de hockeysport ook gemeld worden via het Federaal Parket van de KBHB", zegt Serge Pilet, secretaris-generaal van de KBHB.

reageer
Enkel ingelogde personen kunnen op artikels reageren
Grensoverschrijdend gedrag poster

GetFit2Sport

Twitter

STFP

Hoofdsponsor 1
Hoofdsponsor 2
Search
Clubnieuws

Subsponsor1
Subsponsor2
OnliScores

BHBC

Contact us

Vlaamse Hockey Liga   /   Charles Schallerlaan 50-52 - 1160 Brussel    /   BE 63 143-0858163-08    /    info@hockeyvl.be    /    T. (02) 663.66.99   /   F. (02) 663.66.80

© 2012, website powered by ONLI   |   editors