Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
counter
Recent news
Heren 1 Regionaal

Heren 1 Regionaal Vlaamse Hockey Liga

Logo BLOSO
Dames 1 Regionaal

Dames 1 Regionaal Vlaamse Hockey Liga

Visual EVS

Start2Hockey

De actoren in de sportorganisaties: een boeiende seminarie over beroepssport

12/05/2017 - Group S en het advocatenkantoor vde legal hebben het genoegen u uit te nodigen op een seminarie over beroepssport dat plaats vindt op dinsdag 30 mei in Brussel. Klik hier om alle informatie omtrent deze interessante seminarie te bekijken en reserveer uw plaats via vincent.damseaux@groups.be .

Bericht aan alle voorzitters en secretarissen van de Vlaamse Hockey Liga

5/05/2017 -Namens de voorzitter en de bestuurders van de Raad van Bestuur van de Vlaamse Hockey Liga (VHL) heb ik het genoegen u uit te nodigen voor de Algemene Vergadering (AV) van de VHL. Deze vindt plaats op zaterdag 17 juni 2017 om 9u30 in de kantoren van PwC, Woluwegarden, Woluwedal 18 – 1932 Brussel.
In bijlage zend ik u:
• De agenda van deze AV;
• Het proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering van 21 maart 2017;
• Het voorstel met aanpassingen van het Huishoudelijk Reglement van de VHL vanaf volgend seizoen 2017-2018; 

EHL-actie voor G-sporters.

Over rubberinstrooi en kunstgrasvelden...

21/04/2017 - Je las de laatste weken regelmatig nieuwsberichten over mogelijke gezondheidsrisico's van sporten op kunstgrasvelden. Een evaluatie van het Europese agentschap ECHA wijst intussen uit dat het risico voor sporters en mensen die de velden aanleggen heel laag is. 

Van 1 tot en met 31 mei is het weer Maand van de Sportclub.

12/04/2017 - De Maand van de Sportclub is een maand waarin heel wat Vlaamse sportclubs voor één of meerdere dagen hun deuren openen om het grote publiek kennis te laten maken met sport. Wie sport, beleeft immers meer. En dat willen we iedereen laten voelen.
Registreer je initiatief via de website van Sport Vlaanderen. Jouw activiteit komt dan rechtstreeks terecht in het overzicht van Uit in Vlaanderen en Sport Vlaanderen.

Gratis promotiemateriaal (beachflags en spandoeken) kan aangevraagd worden bij de sportdienst of via sportersbelevenmeer@sport.vlaanderen. Daarnaast kan je ook opdrukposters, affiches, ... downloaden op de website.

Onze G-hockeyer als gezicht van G-sport Vlaanderen!

12/04/2017 - In juni lanceert G-sport Vlaanderen een nieuwe campagne voor G-sport. Ze willen G-sport in heel Vlaanderen meer op de kaart zetten, en daarvoor gaan ze onder meer advertenties en een spot maken. Hiervoor zijn ze op zoek naar 5 sporters met een handicap die het gezicht willen worden van deze campagne.
Interesse, klik dan snel op de knop 'lees meer'.

Sporten tegen Kanker! Zet jij een actie op met je hockey club?

6/04/2017 - Maarten Vangramberen roept alle sportclubs en dus ook alle hockey clubs op een actie te organiseren en zo geld in te zamelen tegen kanker. Een sponsorloop, een vriendenwedstrijd, een benefiettoernooi, een veiling van shirtjes of gewoon een spaghettislag, een bbq, een wafelenbak of discofuif … Wat je doet maakt niet uit, als het maar geld in het laatje brengt. Haal alvast een Rospot-sticker bij KBC, Colruyt of OKay.

Meer info: Sporten Tegen Kanker - Iedereen Tegen Kanker

Verkiezingen van de voorzitter en de bestuurders van de VHL Oproep tot kandidaatstelling

De mandaten van de voorzitter en de bestuurders van de VHL komen eind dit seizoen te vervallen.

Conform de statuten en het huishoudelijk reglement worden er op de volgende Algemene Vergadering van zaterdag 17 juni 2017 verkiezingen gehouden. 

De oproep tot kandidaatstelling wordt hierbij vandaag gelanceerd.

Om deze verkiezingen zo goed mogelijk voor te bereiden, en de lijst van kandidaten tijdig en transparant te communiceren op onze website, vragen wij alle geïnteresseerden om zich kandidaat te stellen vóór 31 mei 2017 via deze linkhttps://nl.surveymonkey.com/r/Kandidaturen

Gezocht: bestuur voor nieuwe hockeyclub

10/03/2017 - Wil jij instappen in een opwindend nieuw project in één van de snelst groeiende sporten in België? Heb je zin om een stabiele jeugdclub op te starten in hét hockeycentrum van Vlaanderen? Stel je dan kandidaat voor het bestuur van hockeyclub Olympia in Wilrijk. Je kan je aansluiten bij de huidige ploeg vrijwilligers en/of gewoon zelf een bestuursploeg samenstellen om dit avontuur aan te gaan. 

G-Hockey Happening, zaterdag 4 maart 2017 te Edegem

6/03/2017 - Op zaterdag 4 maart was het eindelijk zo ver. Voor de eerste keer organiseerde de Wanderers (G-hockeyteam van Victory) een grote G-happening. De weergoden waren ons goed gezind en met G-eweldige spelers van Antwerp, Braxgata, Dragons, Herakles, Tigers Keerbergen, Inter Mol, Hermes Hockey, Royal Victory Hockey Club en de steun van de Vlaamse Hockey Liga vzw werd het één groot hockeyfeest!
Bedankt aan alle vrijwilligers, trainers, het organisatiecomité en de vele enthousiaste supporters voor jullie support bij deze G-Happening voor Sporthelden met een beperking.
Ook dankjewel aan Anne-Sophie Weyns (Red Panthers)om mee op de foto te gaan met onze helden. Een mooie herinnering aan deze prachtige dag.
Bekijk via dit album alle foto's van deze geweldige G-hockey dag. 

1 2 3 ... 34 35
Belgian Hockey Finals 2017

Twitter

No bit, No play

STFP

Fintro

Hoofdsponsor 1
Hoofdsponsor 2
Search
Clubnieuws

Subsponsor1
Subsponsor2
OnliScores

BHBC

Contact us

Vlaamse Hockey Liga   /   Charles Schallerlaan 50-52 - 1160 Brussel    /   BE 63 143-0858163-08    /    info@hockeyvl.be    /    T. (02) 663.66.99   /   F. (02) 663.66.80

© 2012, website powered by ONLI   |   editors