Header
hockeyNews  |  KBHB  |  VHL  |  LFH
Recent news
Heren 1 Regionaal

Heren 1 Regionaal Vlaamse Hockey Liga

Logo Sport Vlaanderen
Dames 1 Regionaal

Dames 1 Regionaal Vlaamse Hockey Liga

Visual Vlaanderen is fair play

 

 

 

 

 .

banner BHF2018

Start2Hockey

VHL organiseert workshop over "Wegwijs in fiscaliteit in de hockeyclub"

12/10/2017 - De VHL organiseert in november een workshop over: "Wegwijs in fiscaliteit in de hockeyclub".

Klik op Lees meer.

Verplichting voor een medisch attest van sportgeschiktheid voor volwassenen valt weg

6/10/2017 - De kogel is door de kerk betreffende de medische attesten. 

Voor Sport Vlaanderen was het medisch attest geen verplichting en voor de verzekeringen zijn die ook niet nodig. De medische commissie (MC) is ook voorstander om de verplichting voor een medisch attest van sportgeschiktheid voor volwassenen te laten vallen.  

Week van de Official

Derde “Week van de Official” van 7 tot en met 15 oktober 2017

03/10/2017 - Zonder officials zijn er geen sportwedstrijden. Tienduizenden scheidsrechters, juryleden, resultaatopnemers,… zorgen ervoor dat we wekelijks op een faire manier aan sport kunnen doen. Tijdens de derde editie van de Week van de Official, van 7 tot en met 15 oktober 2017, zetten we hen extra in de bloemetjes.

KBHB zoekt een Boekhouder M/V – deeltijds 3/5 of 4/5

De Koninklijke Belgische Hockey Bond en de twee liga’s (VHL en LFH) zijn op zoek naar een Boekhouder M/V – deeltijds 3/5 of 4/5.

U bent verantwoordelijk voor het management en de analyse van de algemene boekhouding voor de drie rechtspersoonlijkheden. U maakt deel uit van de financiële afdeling en bent een belangrijke speler binnen de organisatie. U valt onder de verantwoordelijkheid van de Financial Manager.
Klik op 'lees meer' om de volledige vacature te bekijken.

Vrijwilligersbegeleiding VHL start onder massale belangstelling

14/09/2017 - Op dinsdag 12 september organiseerde de VHL de eerste sessie in een reeks over vrijwilligersbegeleiding voor clubverantwoordelijken. Het begeleidingstraject van de VHL wil clubs in staat stellen beter om te gaan met de vele vrijwilligers.
Klik op lees meer.

VHL verwelkomt drie nieuwe clubs

13/09/2017 - De VHL is vandaag verheugd drie nieuwe clubs te mogen verwelkomen: HC Olympia (Wilrijkse Pleinen, Antwerpen), HC Genk en HC Beveren...

Hockey-initiatie in Maaseik vanaf 20 september 2017

11/09/2017 - Op woensdag 20 september start de gemeente Maaseik in samenwerking met de VHL met initiatielessen hockey. Deze initiatie past in de snel groeiende populariteit van hockey in België, onder andere dankzij de mooie internationale resultaten van de Red Lions en de Red Panthers.
Maaseik vervoegt de rangen van verschillende andere Limburgse gemeenten die ingaan op de stijgende lokale vraag.

De initiatie gaat door op het voetbalplein aan de Sportlaan achter de sporthal op woensdag 20 september van 15.30 tot 16.30 u. Een hockeystick wordt ter beschikking gesteld. Deelname € 2.
Bijkomende informatie bij de sportdienst van Maaseik – sport@maaseik.be

Streethockey neemt deel aan de Gordel van 3 september

30/08/2017 - Op zondag 3 september vindt de vijfde editie van het Gordelfestival plaats. De Vlaamse Hockey Liga tekent aanwezig in het Sportdorp in het Provinciedomein in Huizingen, waar het Streethockey voorstelt aan wie graag wil kennis maken met hockey.

Klik op lees meer over het project Streethockey.

Veertiende VHL club die G-hockey opneemt in haar aanbod

Constantia Hockeyclub is ook op de trein gesprongen en biedt als veertiende VHL club vanaf dit jaar ook G-hockey aan!
G-hockey is er voor sportievelingen waarbij het bewegen en beleven net even anders is. Kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking krijgen bij Constantia Hockeyclub de kans om op hun eigen niveau te hockeyen. 

De “G” staat voor geïntegreerd, goesting, gelijkwaardig, gescoord, gewonnen, gemist, grensverleggend en bovenal genieten! 

Voor wie bieden zij G-hockey aan? Mensen met lichte fysieke of verstandelijke beperkingen. Constantia is op zoek naar enthousiaste sportievelingen. 

Klik op 'lees meer' om de G-hockey kalender en de contactgegevens bij Constantia HC te bekijken.

 

1 2 3 4 5 ... 38 39
Grensoverschrijdend gedrag poster

GetFit2Sport

Twitter

STFP

Hoofdsponsor 1
Hoofdsponsor 2
Search
Clubnieuws

Subsponsor1
Subsponsor2
OnliScores

BHBC

Contact us

Vlaamse Hockey Liga   /   Charles Schallerlaan 50-52 - 1160 Brussel    /   BE 63 143-0858163-08    /    info@hockeyvl.be    /    T. (02) 663.66.99   /   F. (02) 663.66.80

© 2012, website powered by ONLI   |   editors