Nieuwe opleidingen voorjaar 2017

16/01/2017 - Terecht hechten hockeyspelers en ouders veel belang aan goed gevormde lesgevers, trainers en coaches. Daarom zijn we blij te kunnen melden dat er in 2016 maar liefst 85 Initiators Hockey werden opgeleid, wat maakt dat de teller nu reeds op 280 Initiators Hockey staat! Een mooi resultaat, wetende dat de opleidingen pas opgestart werden in 2014. Gezien het succes dus, en vooral de meerwaarde van deze opleiding, organiseren we dit voorjaar weer een aantal opleidingen. De cursus te Neerpelt is afgelopen weekend succesvol gestart en binnenkort starten de opleidingen te Edegem en Ronse.
Klik op 'lees meer' voor extra informatie.

 

Opleidingen VTS

Terecht hechten veel beoefenaars en ouders veel belang aan goed gevormde lesgevers, trainers en coaches zodat zij weten dat zij zelf en/of hun kinderen in goede handen zijn. Bovendien erkennen heel wat instanties zoals gemeenten, provincies, scholen, buurtsportwerkingen dit diploma. Daarnaast geven ook heel wat gemeenten extra subsidies aan sportclubs die over geschoolde lesgevers beschikken. Reden te meer dus om je bij te scholen!

Voor de opleidingen Hockey werken we samen met de Vlaamse Trainersschool. De Vlaamse Trainersschool richt zich in de eerste plaats tot de vele vrijwilligers die in de sportclubs actief zijn. Hier spreken we over sporttechnische bijscholingen waaronder de vorming van initiators en trainers (trainer A en Trainer B). De clubs hebben er inderdaad alle belang bij te kunnen beschikken over goed gevormde lesgevers, trainers en begeleiders.

Volgende Hockey opleidingen kunnen gevolgd worden:
• Aspirant-Initiator
• Initiator Hockey
• Instructeur B Hockey (vanaf 2016)
• Trainer B Hockey (vanaf 2016-2017)
• Trainer A Hockey (vanaf 2017-2018)


Voor meer info over de Vlaamse Trainerschool, surf naar www.bloso.be/vts

Vragen?
Neem dan contact op met Cindy Vanduffel op volgend mailadres: cindy.vanduffel@hockeyvl.be

Opleiding sporttech: Aspirant Initiator
Opleiding sporttech: Initiator
Opleiding sporttech: instructeur B
Opleiding sporttech: trainer B
Opleiding sporttech: trainer A
Visual opleiding initiator

© 2012, website powered by ONLI   |   editors